Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Αποστολές

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα μεταφορικά είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 99,00€.
Όταν θέλετε να πληρώσετε με αντικαταβολή, υπάρχει η χρέωση της αντικαταβολής, ανάλογα την μεταφορική εταιρεία που θα χρησιμοποιηθεί.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ


Εάν βρίσκεστε εντός Αττικής ή σε οποιαδήποτε άλλη πόλη της Ελλάδας (εξαιρούνται τα νησιά και οι δυσπρόσιτες περιοχές) θα έχετε την παραγγελία σας σε 1 με 3 εργάσιμες ημέρες.
Εάν βρίσκεστε σε κάποιο νησί θα έχετε την παραγγελία σας σε 1 με 5 εργάσιμες ημέρες.
Για τις δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να χρειαστούν παραπάνω εργάσιμες ημέρες.

Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται από εταιρεία 
courier ή μέσω πρακτορείων.

Όλες οι παραδόσεις γίνονται από τις 9.00 το πρωί έως τις 19.00 το απόγευμα. Σε περίπτωση που απουσιάζετε, η
 εταιρεία courier θα κάνει άλλες 2 εργάσιμες μέρες, για να παραδώσει το δέμα σε εσάς, αφήνοντας σας μια ειδοποίηση για να επικοινωνήσετε μαζί τους.

Tip:

! Αν εργάζεστε και δεν έχετε κάποιον να παραλάβει την παραγγελία σας στο σπίτι σας, σας συμβουλεύουμε να δηλώσετε τη διεύθυνση της εργασία σας ώς διεύθυνση αποστολής του δέματος, καθώς η παραγγελία, όπως αναφέραμε μπορεί να παραδοθεί από τις 9.00 έως τις 19.00, ώρες που πιθανότατα θα εργάζεστε.

!!Για τη διευκόλυνση της παραλαβής καλό θα ήταν να βάλετε στα στοιχεία επικοινωνίας τον αριθμό τoυ κινητού σας τηλεφώνου.